Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

De 11 objektivt bästa grejerna på Bråvalla

johan-hurtig-stand-up-bravalla

Var du på Bråvalla? Hur många punkter checkade du av? Foto: Olle Kirchmeier.

* * *

1. Mitt gig. Okej, det var inte världens bästa förutsättningar att köra standup på en festival, men Icona Pop höll sig lugna borta på sin scen och publiken var himla fin. Nu laddar jag redan för nästa år! Efter långa överläggningar blev scenoutfiten trasiga svarta byxor från Undercover, svart t-shirt från Bianca Chandon och lila Mother-skor från Eytys. Som en jäkla smäck satt det.

2. Mina kompisar i Far & Son, Simon Gärdenfors och Frej Larsson, och stjärnan Joy som gjorde en oannonserad spelning på backstageområdet. (Se min instagram @johanhurtig KLICKA ETT KLICK HÄR OCH FÖLJ ETT FÖLJ för roligt Boomerang-inlägg.

3. När jag och Johanna gick en halvtimmes promenad i regnet mitt i natten i Norrköping City för att se om en videobutik med glass var öppen. Det var den inte. Kul.

4. När jag hyllade den parfait-liknande… parfaiten(?) med körsbär i artistrestaurangen och Kristoffer Appelquist sa ”ja Johan, men var den mums filibabba?” Förstår fortfarande inte riktigt vad han ville ha sagt. Kul.

5. Jag provade att kissa i en bajamaja. Väldigt obehaglig upplevelse på alla vis. Men sen upptäckte jag att de hade dekorerat insidan av dörren med en liten liten spegel. Så att man i alla fall kan titta i den, söka stöd och säga till sig själv: Johan, du är… fortfarande inne på en bajamaja.

6. Såg 15 minuter av A$AP Ferg. Svinbra.

7. Glädjen i att se cirka 15 000 unga killar som kände sig unika i 1. vita plastsolglasögon 2. liten hatt eller 3. MC-skinnjacka. Den smartaste peacocking-moven för att sticka ut hade istället varit enfärgad t-shirt utan tryck och vanlig byxa – folk skulle bara WHAT VILKEN SNUBBE!!!

8. This guy.

alkoholkontrollant

9. Line of Duty säsong 3. Okej kanske inte typisk festivalupplevelse men vi kollade på den på dagarna (coolt Johan, coolt) och alltså hur spännande får det vara egentligen. Helvete. Se den nu.

10. När jag och min nya kompis Kallskuret (ovanligt namn, eller hur?) diskuterade hur många gånger vi kunnat tvätta våra olika Supreme-tröjor innan trycket har börjat spricka. Man får inte backa för att ta de svåra frågorna.

11. En elfte grej. Jag skrev ju elva saker i rubriken… hm.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Johan Hurtigs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind