Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Svingod nyårsdrink OCH svingod nyårsdessert

Romsmakande Crème Brûlée med romkaramelliserade fikon

Golden Petate med Zacapa Negra

Internet välter av hyllningar för den första drinkblandarfilmen och den första bakningsfilmen – folk KRÄVER mer. Så här kommer det – nu gör jag nyårsdrink OCH nyårsdessert i ett och samma inlägg. Herre min je. Hörni, vi ses 2017!

Horchata gör du så här:

– 50 g ris

– 60 g mandel, skalad

– 1 kanelstång

– 2 dl varmt kranvatten

– 70 g socker

– 1-2 dl kallt vatten eller mjölk

– Malen kanel

Lägg ris, mandel och kanelstång i en skål. Täck med varmt vatten, låt svalna och ställ i kyl över natten. Lägg blandningen och sockret i en blender eller matberedare. Kör tills det har blivit en så slät vätska som möjligt. Häll genom en finmaskig sil. Späd ut med kallt vatten eller mjölk.

Och brulle-receptet:

Zacapa_-creme-brulee

Detta inlägg och filmerna är ett samarbete med Diageo.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Johan Hurtigs webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

    Lifestyle
    Evelina Andersson
    Mode
    Mathilda Weihager
    Hälsa
    Jenny Sunding
    Lifestyle
    Emelie Walles
    Hälsa
    Joanna Swica
    Lifestyle
    Sophia Anderberg
    Lifestyle
    Cassandra Lundgren
    Lifestyle
    Tess Montgomery
    Lifestyle
    Sara Che
    Hälsa
    Foodjunkie
    Home
    Jannike Ebbing
    Lifestyle
    Susanne Barnekow
    Hälsa
    Sassa Asli
    Lifestyle
    Cassandra Klatzkow
    Hälsa
    Fannie Redman
    Mode
    Emma Danielsson
    Hälsa
    Josefines Yoga
    Mode
    Paulina Forsberg
    Lifestyle
    Fanna Ndow Norrby
    Mode
    Imane Asry
    Home
    34 kvadrat
    Mode
    Tyra-Stina Wilhelmsson
    Mode
    Fanny Ekstrand